MODERN KÉPZŐMŰVÉSZET, ZSŰRIZTETÉS...FESTÉSZETI TECHNIKÁK...

LEHOCZKY JÓZSEF INTERNETES VERSES KÉPTÁRA: Festmények, rajzok, versek, művészettörténet és egy kis heraldika, továbbá hogyan és hol lehet zsűriztetni, műpiaci információk, és néhány társadalomtudati agyficam ...

Ezen az oldalon néhány példával szemléltetem a festészet körébe tartozó képzőművészeti technikákat.

Az oldalon elhelyezett képek egyes darabjai a képzőművészeti lektorátus által zsűrizett, kiállításokra beválogatott, és katalógusban megtalálható alkotások. Azoknál, amelyeknél nincs jelölve, hogy kiállításon szerepelt a kép, azok nem lettek beválogatva a kiállításra, és csak a katalógusban szerepelnek!

csend_elet_pasztell.jpg

 Kovácsné Holló Piroska: Csend élet - pasztell, 25x50 cm. - Az OKIT /Országos Képző- és Iparművészeti Társaság/ 2009. évi Országos Kiállításán szerepelt, a kép a kiállítás katalógusában szerpel.

delutan_pihenes.jpg

H. Czékmány Ilona: Délután, pihenés - kasírozott, 48x35 cm. Az OKIT 2009. évi katalógusában szerepel. 

froccs_rongykep.jpg

 Keresztes Zsuzsa: Fröccs - rongykép, 40x30 cm. Az Országos Képző- és Iparművészeti Társaság 2009. évi Országos Kiállításán szerepelt. A 2009. évi katalógusban szerepel.

hol_volt_hol_nem_volt.jpg

 Koday László: Hol volt, hol nem volt - olaj, vászon, 60x80 cm. Az "OKIT" 2009. évi Országos Kiállításán szerepelt, a kiállítás azon évi katalógusában megtalálható.

kelvaria.jpg

 Lehoczky József: Kálvária - guache-akvarell, papír, 50x30 cm. Az "OKIT" 2009. évi Országos Katalógusában szerepel

kertem_viragai_vegyes_technika.jpg

 Komondi Magdolna: Kertem virágai - vegyes technika, 35x50 cm. Az "OKIT" 2009. évi Országos Kiállításának katalógusában szerepel.

kiralylehota_latkepe.jpg

 Lehoczky József: Királylehota látképe az Alacsony Tátra felől - Olajfestmény, vászon, 70x100 cm. - A festmény a Szabad Képző- és Iparművészek Országos Szövetségének /"SZKIOSZ" az "OKIT" jogelődje/ 1998. évi Országos Kiállításán szerepelt, a kiállítás azon évi katalógusában megtalálható.

naplemente_a_tiszan_guache.jpg

 Hajdú József: Naplemente a Tiszán - guache, 30x45cm. Az "OKIT" 2009. évi Országos Kiállításán szerepelt, a kiállítás azon évi katalógusában megtaláható.

oszi_bodrogpart_olaj.jpg

 Nagy István: Őszi Bodrogpart - olaj, 20x45 cm. Az "OKIT" 2009. évi Országos Kiállításának katalógusában szerepel.

ritmikus_gimnasztika_szottes.jpg

 Komondi Magdolna: Ritmikus gimnasztika - szőttes, 55x28 cm. Az "OKIT" 2009. évi Országos Kiállításának katalógusában szerepel.

teli_fa_szovott_gobelin.jpg

 Kesziné Gombos Márta: Téli fa - szövött gobelin, 105x75 cm. Az "OKIT" 2009. évi Országos Kiállításán szerpelt, a kiállítás azon évi katalógusában megtalálható.

trau_vara.jpg

 Lehoczky József: Trau vára - olajfestmény, farostra ragasztott vászon, 53x43 cm. Az "OKIT" 2005. évi " A Fény" című, Országos Kiállításán szerepelt. Megtalálható az azon évi Országos Katalógusban.

tuzzomanc_kulon_cim_nelkul.jpg

 Kissné Kertész Katalin: "Tűzzománc" - tűzzománc, 30x14 cm. Szerepelt az "OKIT" 2009. évi Országos Kiállításán, megtalálható az azon évi kiállítási katalógusban.

veszprem_a_kiralynek_varosa.jpg

 Lehoczky József: Veszprém, "a királynék városa"- Olajfestmény, kartonra ragasztott vászon / a katalógusban helytelenül így szerepel: olaj-farost!/  - A Szabad Képző- és Iparművészek Országos Szövetségének /"SZKIOSZ" - az "OKIT" jogelődje!/ 1996. évi Országos Kiállításán szerepelt, megtalálható a kiállítás azon évi katalógusában.

viztukor_a_holt-tiszan_akvarell.jpg

 H. Szikora Éva: Víztükör a Holt-Tiszán - akvarell, 33x45 cm. Az "OKIT" 2009. évi Országos Kiállításán kiállított alkotás, megtalálható a kiállítás azon évi katalógusában.

lovagkonyv_cimlap.jpg

 Keresd: Lehoczky József: Magyar lovagkönyv, a feudalizmus kézikönyve. Részletek: www.novumpocket.com  és http://novella-vers.hupont.hu/ - Legegyszerűbben a kiadó raktárából rendelheted meg: írj egy emailt a kiado@novumpocket.com címre, s rendeld meg a könyvet. A vásárlás előreutalással történik. Az általad megadott email címre elküldi neked a kiadó a számlát. Miután átutaltad a könyv árát, a kiadó kb. egy hét múlva küldi neked a könyvet. A könyv 555 oldal, ára 4570 Ft + szállítási költség, mely belföldön 1080 Ft. külföldre 2870 Ft. Az átutalás nemcsak banki úton, de postai csekken is megoldható! - Jó olvasást!

  A következő linkre kattintva eljuthatsz a Csodaszarvas Internetes Műkereskedelmi Piactérbe, ahol nemcsak festményeket nézegethetsz, hanem a lexikonban művészettörténeti ismeretekhez juthatsz;- megtalálod a festők, szobrászok jegyzékét , régészeti híreket olvashatsz, megtudod. hogy hol és mikor vannak műkereskedelmi és ékszer, drágakő stb. árverések! - Látogasd meg az oldalt, majd térj ide vissza! - Kattints ide:

http://antikregiseg.hu/piacter/

index.php

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 34
Heti: 78
Havi: 740
Össz.: 68 449

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Ezen az oldalon néhány példával szemléltetem a festészet körébe tartozó képzőművészeti technikákat
MODERN KÉPZŐMŰVÉSZET, ZSŰRIZTETÉS...FESTÉSZETI TECHNIKÁK... - © 2008 - 2019 - nemokutyus.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: vasmacskás,delfines címer - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »