MODERN KÉPZŐMŰVÉSZET, ZSŰRIZTETÉS...FESTÉSZETI TECHNIKÁK...

LEHOCZKY JÓZSEF INTERNETES VERSES KÉPTÁRA: Festmények, rajzok, versek, művészettörténet és egy kis heraldika, továbbá hogyan és hol lehet zsűriztetni, műpiaci információk, és néhány társadalomtudati agyficam ...

      Egy kis heraldika

           6. oldal

Végére értünk rövid heraldikai ismertetőnknek!

   Ha még érdekel Magyarország és Erdélyország címerének története is, akkor kattint ide: http://orszagheraldika.hupont.hu/

30._kep_puspoki_pasztorbotok.jpg

    Fenti képen püspöki  pásztorbotok

32._kep_egyhazi_lovagrendek_jelvenyei.jpg

   Fenti képen egyházi lovagrendek jelvényei: 1. Templomos Lovagok; 2. Máltai /Johannita/ Lovagok; 3. Teutón /Német/ Lovagrend jelvénye.

35._kep_segely_es_szeretetszolgalatok_jelvenyei.jpg

Fenti képen segély- és szeretetszolgálatok jelvényei

   A következő linkre kattintva eljuthatsz a Csodaszarvas Internetes Műkereskedelmi Piactérbe, ahol nemcsak festményeket nézegethetsz, hanem a lexikonban művészettörténeti ismeretekhez juthatsz;- megtalálod a festők, szobrászok jegyzékét , régészeti híreket olvashatsz, megtudod. hogy hol és mikor vannak műkereskedelmi és ékszer, drágakő stb. árverések! - Látogasd meg az oldalt, majd térj ide vissza! - Kattints ide:

http://antikregiseg.hu/piacter/

index.php

 

lovagkonyv_cimlap.jpg

Keresd!!! -  Lehoczky József: Magyar lovagkönyv, a feudalizmus kézikönyve --- a Kiadó honlapján: www.movumpocket.com  vagy részletesebb ismertető a http://novella-vers.hupont.hu/ honlapon. Írd be a Google-keresőbe: "Lehoczky József: Magyar lovagkönyv, a feudalizmus kézikönyve" címet és a kereső kidobja, hogy éppen hol árulják a könyvet kedvezményesen! - Keresd! Jó olvasást! - Legegyszerűbben a kiadó raktárából rendelheted meg a könyvet. Írj egy emailt a kiado@novumpocket.com címre, és rendeld meg! A kiadó az általad megadott email címre elküldi neked a számlát. A vásárlás előreutalással trörténik. A kiadó által megadott számlaszámra utald át a könyv árát! Ez nemcsak banki úton, de postai csekken is lehetséges! - Miután elküldted a könyv árát, kb. egy hét múlva postázza neked a kiadó a könyvet! A könyv 555 oldalas, ára 4570 Ft + postaköltség, mely belföldön 1080 Ft, külföldre 2870 Ft. Rendeld meg és olvasd! Nem hiányozhat a könyv a könytáradból! Jó olvasást!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 34
Heti: 72
Havi: 734
Össz.: 68 443

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Heraldika 6. oldal
MODERN KÉPZŐMŰVÉSZET, ZSŰRIZTETÉS...FESTÉSZETI TECHNIKÁK... - © 2008 - 2019 - nemokutyus.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: vasmacskás,delfines címer - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »